Steun

Ons helpen?

Wij hebben u nodig!

Graag richten wij tot u het verzoek donateur van Capella Groningen te worden. Capella Groningen heeft sinds jaar en dag een markante plaats in het Groningse culturele leven. Elk jaar realiseert dit in oude muziek gespecialiseerde kamerkoor drie projecten met per project in de regel twee concerten. Een daarvan in de stad Groningen, de andere in een van de prachtige oude Groninger of Noorddrentse kerken. Steun van donateurs is hierbij onontbeerlijk, zeker nu financiering uit bijvoorbeeld subsidies onzekerder wordt!

Wij hopen door te kunnen gaan met het organiseren van verfijnde renaissanceconcerten en het uitvoeren van grote werken van beroemde componisten.

‘Zomer in Zeerijp’

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie begin juni: de afsluiting van het seizoen met een concert in de Jacobuskerk van Zeerijp met na afloop een drankje en door de koorleden zelf bereide lekkernijen. Donateurs worden hierbij als VIP’s ontvangen met gereserveerde plaatsen en krijgen een hapje en drankje aangeboden!

Mogen wij op uw steun rekenen?

U kunt donateur worden door een bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL33RABO 0180.4844.51 t.n.v. Capella Groningen te Groningen onder vermelding van “Donatie” en uw naam en adres.

 • € 15 per jaar:

  wij informeren u persoonlijk over onze concerten en bieden u een hapje en drankje aan bij ‘Zomer in Zeerijp’ …

 • € 30 per jaar:

  … daarbij een vrijkaart of (bij toegangsprijzen boven € 15) een korting van 50% op een kaart voor een door ons georganiseerd concert naar keuze …

 • € 60 per jaar:

  … daarbij een tweede vrijkaart of korting op twee kaartjes en op naam gereserveerde zitplaatsen bij alle door ons georganiseerde concerten …

 • € 100 per jaar:

  … daarbij een derde en vierde vrijkaart of kaartjes met korting inclusief plaatsreservering.

Jaarlijks ontvangt u een brief met het verzoek uw donateurschap voor weer een nieuw jaar voort te zetten. Donaties maken het mede mogelijk hoogwaardige concerten te organiseren op een manier die door velen gewaardeerd wordt.