Stem nu op ons! Rabobank Clubsupport 2023

      Reacties uitgeschakeld voor Stem nu op ons! Rabobank Clubsupport 2023

Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt dit jaar weer een flink geldbedrag beschikbaar.

Ook Capella Groningen doet mee aan de Rabobank Clubsupport!

Van 4 t/m 26 september 2023 mogen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Het is voor Capella Groningen belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen een steuntje in de rug namelijk goed gebruiken. We hopen binnenkort een eigen keyboard voor onze repetities te kunnen aanschaffen.

Het zou daarom fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden stemmen geven aan Capella Groningen. Misschien zou u ook anderen willen attenderen op deze campagne? Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubsupport op https://www.rabo-clubsupport.nl.

Bankiert u bij Rabobank Stad en Midden Groningen, maar bent u nog geen lid van deze bank? Meldt u zich dan gratis als lid aan en dan kunt u meestemmen! Kijk voor meer informatie over hoe u lid kunt worden op https://www.rabobank.nl/leden.

Bedankt voor uw steun!