Belangrijk bericht: onze concerten komend weekend zijn afgelast

      Reacties uitgeschakeld voor Belangrijk bericht: onze concerten komend weekend zijn afgelast

Onlangs zijn landelijke maatregelen ingevoerd om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarmee stonden wij opnieuw voor de vraag of de geplande concerten dit weekend wel door moeten gaan, ook al zijn culturele evenementen officieel toestaan. Alles afwegende had ons bestuur besloten om de concerten op een zo veilig mogelijke manier door te laten gaan.

Maar de situatie is veranderd. Het kabinet heeft vandaag aangekondigd de volgende persconferentie te vervroegen omdat het beeld van de pandemie aanhoudend somber en zorgelijk is. Verdergaande maatregelen zijn te verwachten. We hebben bovendien te kampen met uitval van enkele koorleden, waardoor wij niet meer in staat zijn om voldoende kwaliteit voor onze uitvoeringen te garanderen. Ons bestuur heeft daarom alsnog besloten om de concerten van 27 en 28 november a.s. af te gelasten. Met pijn in ons hart. Personen die al gereserveerd hadden, zullen afzonderlijk worden bericht.

We hopen het programma volgend jaar alsnog ten gehore te brengen. Op onze website en Facebook-pagina kunt u alle informatie over onze (andere) concerten terugvinden.