Zangers opgelet!

      Reacties uitgeschakeld voor Zangers opgelet!

Capella Groningen is weer begonnen met repeteren in de Helperkerk. We kunnen wel nieuwe zangers gebruiken en zijn vooral op zoek naar alten, tenoren en bassen om ons koor te komen versterken. Onze concerten staan gepland op 27 en 28 november 2021. Het programma staat in het teken van Nederlands grootste componist Sweelinck. Een bloemlezing van zijn muziek ter ere van zijn 400e sterfdag.

Lijkt het je leuk om mee te zingen met dit project? Of misschien zelfs voor langere tijd? Capella Groningen repeteert wekelijks op de maandagavond (19:30 – 22.00 uur) in de Helperkerk te Groningen-Helpman (ingang achterzijde, Waldeck Pyrmontplein 13). Kom eens kijken!

Stuur een mail naar koorcommissaris@capellagroningen.nl voor meer informatie of het bezoeken van een repetitie.