Radiostilte

      Reacties uitgeschakeld voor Radiostilte

Deze lente zingen vooral de vogels in koor. De zomer is ook voor hen. Ze schijnen dat van nature te doen en je ziet ze nooit repeteren. Hoewel mensen van nature ook heel mooi kunnen zingen, hebben wij wel repetities nodig om als koor iets moois voor ons publiek neer te kunnen zetten. Maar ja, nagenoeg alles is van overheidswege tot 1 juni stilgelegd. Voor ons eigen bestwil uiteraard.


Ontwerp: Alette de Groot – detail poster Le Charme Francais

Het bestuur heeft inmiddels besloten om ook de in de tweede week van juni geplande concerten af te zeggen. Erg jammer. U mist hierdoor ons jaarlijkse ‘Zomer in Zeerijp‘. Wij hadden twee enthousiaste professionele dansers gevonden die daar onze Italiaanse madrigalen zouden omlijsten. Maar zelfs als wij na 1 juni het podium weer zouden mogen betreden, ontbreekt het ons eenvoudigweg aan repetitietijd. Het is niet anders.

Wij gaan er nu vanuit dat alles in elk geval tot september stil ligt. We hopen in het najaar weer concerten te kunnen geven. Of we dan het doorgeschoven programma ‘Maria voor Maria’ uitvoeren of dat we toch een ander programma gaan doen, kunnen we nu eigenlijk nog niets over zeggen. Het hangt er helemaal vanaf hoe de wereld tegen die tijd in elkaar zit. Op onze website en Facebook-pagina zullen we u in elk geval op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.

Hopelijk tot gauw!