Rabobank Clubkas Campagne: stem op ons!

      Reacties uitgeschakeld voor Rabobank Clubkas Campagne: stem op ons!

Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt dit jaar weer een flink geldbedrag beschikbaar.

Ook Capella Groningen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Van 4 tot 25 oktober 2021 mogen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Capella Groningen ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor Capella Groningen belangrijk om deze actie onder uw aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken.

Het zou daarom fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden stemmen geven aan Capella Groningen. Misschien zou u ook anderen willen attenderen op deze campagne? Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/smg.

Bankiert u bij Rabobank Stad en Midden Groningen, maar bent u nog geen lid van deze bank? Meldt u zich dan gratis als lid aan en dan kunt u meestemmen! Kijk voor meer informatie over hoe u lid kunt worden ook op http://www.rabobank.nl/smg.

Bedankt voor uw steun!